Începe un nou curs pentru bucătari

Centrul Kolping de Formare Practică în Turism anunță începerea unei serii noi a cursului de Bucătar. In luna aprilie, mai exact în data de 15.04.2013 va avea loc deschiderea oficială a cursului. Aceasta este cea de-a opta serie organizată în cadrul Centrului de Formare.

Având ca lector de seamă pe doamna maestru în arta culinară Muller Ana, cursanții vor putea învăța din tainele bucătăriei.
Cursul durează 6 luni, având 720 ore, dintre care 540 ore practică și 180 ore teorie, iar la final cursanții vor susține un examen, compus din două probe, o probă practică, în care își vor prezenta un preparat, și o probă de teorie, în care vor da un test scris.
Cursul este avizat și recunoscut la nivel național, de către Ministerul Muncii, Familiei și Protecție Sociale și Ministerul Educației Cercetării, Tineretului și Sportului.
Grupa va avea 28 de persoane, iar orele de teorie și cele de practică se vor desfășura în cadrul Centrului de Formare/ Hotel Kolping, unde există săli de curs echipate și bucătărie – școală.

Giorgiana Tapor

[nggallery id=2]