Copiii din Oituz l-au primit pe Moș Crăciun

Și în acest an, Moș Crăciun și-a făcut timp să ajungă la copiii  Centrului Educațional Kolping Oituz. Nu există o sărbătoare mai mare și mai emoționantă decât venirea  Moșului la serbarea de Crăciun. Copiii au scris scrisori  și au pregătit momente culturale specifice acestei perioade.

Fie că au fost piticii sau cei mai mari, toți au depus un efort pentru a-l impresiona pe Moș: dansuri, cântece, colinde, concert de chitară, jocul caprei și o frumoasă urătură pentru un nou an bun.

Ne-au ajutat cu programul cultural și Florina Botezatu cu vocea ei deosebită dar și un viitor voluntar Kolping, Ana Maria Osoloș care ne-a încântat cu chitara și vocea ei.

Mulțumim prietenilor care au contribuit la pregătirea cadourilor. Mulțumim familiei Regina și Johannes Schmitt pentru tradiționala și delicioasa turtă dulce și prietenilor din Familia Kolping Oelde, Germania pentru sprijinul oferit Moșului.

Moșul a făcut o mare bucurie și fraților copiilor, vizitând familiile lor. Este de acum o tradiție  să oferim cadouri și fraților, întregii familii. La acest demers au contribuit o parte dintre familiile copiilor de la Kolping, dar și Organizația Caritas Iași care prin donatorii lor ne-au oferit cutii magice cu cadouri foarte frumoase pentru copii.

Mulțumim tuturor!

Sărbători frumoase tuturor și un nou an 2022 plin de bucuria și zâmbetul copiilor!